De ce este recomandat sa apelezi la un electrician autorizat ?

De ce este recomandat sa apelezi la un electrician autorizat ?

De ce este recomandat sa apelezi la un electrician autorizat ?

O instalatie electrica este turnul de control al oricarei locuinte, trebuie montata, verificata si schimbata doar de catre profesionisti, in urma unei consultari prealabile.
Pentru ca de aici pornesc multe dintre problemele casei, precum arderea frecventa a becurilor sau picarea sigurantelor, trebuie sa efectuezi periodic verificari amanuntite ce iti vor da detalii cu pivire la functionarea instalatiei. 
Un electrician autorizat este persoana potrivita sa se ocupe de toate operatiunile necesare,  incepand cu montarea unui tablou electric, implementarea traseelor de cablu, impamantarea corespunzatoare si fixarea prizelor precum si montarea lustrelor sau aplicelor. 
Riscurile la care te expui cand alegi sa ignori semnele unei functionari defectuoase ale instalatiei eletrice sunt extrem de ridicate si iti pot pune viata in pericol.
Apeleaza cu incredere la un electrician de fiecare data cand ai nevoie de ajutor sau vrei sa faci schimbari majore, pentru rezultate optime si propria siguranta. 
Cazul ideal este cel in care nu ignoram niciodata semnele unei functionari indoielnice ale instalatiei electrice, insa de cele mai multe ori catalogam anumite probleme ca fiind unele minore si nu stim de fapt la ce riscuri ne expunem.
Oscilam constant intre a amana rezolvarea problemei sau a ne ocupa singuri de ea, insa varianta corecta este cea de a apela la un electrician autorizat.
Atunci cand iei contact cu anumite prize din casa si acestea te curenteaza, daca acest lucru se intampla cand atingi masina de spalat care este in functiune, este momentul sa apelezi la un specialist. Cel mai probabil prizele respective au nevoie de o impamantare corecta, insa doar un electrician autorizat poate solutiona aceasta problema.
Cand sigurantele tabloului electric sar la folosirea simultana a mai multor aparate, este neplacut sa fii nevoit sa le ridici intotdeauna; acelasi principiu se aplica si pentru folosirea tuturor  electrocasnicelor de care ai nevoie intr-o perioada de timp, pentru ca risti sa ramai fara curent in intreaga casa.
Si in acest caz un electrician autorizat va sti sa dozeze circuitele astfel incat accidente nedorite precum scurtcircuitele sa fie evitate. El va avea in vedere atat numarul, cat si marimea consumatorilor casnici (mari: frigider, masina de spalat, masina de spalat vase sau mici: televizor, aspirator, laptop, ondulator/ placa de par) si va sti cum sa te scape de "caderea sigurantelor". 
Deseori putem observa cum becurile din anumite camere palpaie pentru cateva minute din ce in ce mai des si pentru moment decidem ca este mai bine sa le inchidem.
Ai de-a face cu o fluctuatie de tensiune si risti ca unele aparate electrocasnice sa se arda, uneori fiind neplacut si costisitor sa le repari. Un specialist poate verifica instalatia electrica din casa si poate constata daca este cazul sa fie efectuate anumite lucrari de reparatii ale circuitelor sau trebuie schimbat intregul sistem.
Aceste probleme pot cauza accidente cu urmari grave la domiciliu drept urmare va recomandam sa apelati la un electrician autorizat si cu experienta ce stie sa puna capat unor asemenea probleme.

Articole recente

Criterii de selectie a unui prestator

Important este, in primul rand, sa obtii mai multe oferte si sa nu fii captivul uneia singure, pentru ca atunci sigur esti foarte usor de inselat. Cand ai mai multe…

Vezi detalii

Cum trebuie sa decurga renovarea unei locuinte ?

Odată ce lucrările de renovare s-au încheiat, nu te grăbi să revii în locuința ta. Adu mobila înapoi și instaleaz-o, dar mai asteaptă câteva zile: vopseaua trebuie…

Vezi detalii
Contact

Vrei sa iei legatura cu noi?