Design Interior | Amenajari Interioare

Design Interior | Amenajari Interioare
Punem la dispozitie servicii de design interior si proiectare 3D de cea mai inalta calitate pentru spatii rezidentiale si publice, spatii de birouri, restaurante, hoteluri, cafenele. Echipa noastra de arhitecti si designeri pentru interior au dezvoltat in anii de activitate o multitudine de proiecte pentru: case & vile, blocuri, spatii comerciale, cladiri de birouri, cladiri destinate HoReCa si multe alte proiecte personalizate.

Etapele unui proiect de succes:

1. Discutia initiala cu beneficiarul: se prezinta acestuia modul de lucru, exemple de proiecte, gama de produse si stiluri pentru a identifica impreuna ce anume isi doreste si cum crede ca ar trebui sa arate amenajarea.
2. Deplasare la spatiul beneficiarului: se realizeaza deplasarea la spatiul care trebuie amenajat de catre reprezentanti ai studioului. Aceasta etapa este importanta pentru cunoasterea spatiului, a caracteristicilor acestuia, pentru mai buna intelegere a nevoilor si dorintelor beneficiarului, a stilului de viata si a preferintelor.
3. Realizarea releveului: realizarea de masuratori si prelucrarea acestora in softuri de specialitate.
4. Discutia cu clientul: pe baza releveului se contureaza si mai mult impartirea spatiului, stabilirea functionalitatilor, a conditiilor si a cerintelor beneficiarului legate de stil de viata, obiceiuri, preferinte, necesitati. Este etapa in care se identifica clar stilul de decorare, solutiile de amenajare, gama de produse, buget, preferinte in materie de finisaje si alte materiale etc.
5. Prezentarea proiectului 3D, cu imagini foto realiste, ceea ce permite beneficiarului sa aiba o imagine vizuala cat mai clara asupra amenajarii spatiului. In cadrul acestei etape se discuta proiectul, beneficiarul intelege mai bine conceptul de amenajare propus de echipa studioului in concordanta cu tema proiectului. Se prezinta produsele propuse, mostre de finisaje, textile etc. Se identifica modificarile agreate de comun acord intre specialistii studioului si beneficiar.
6. Prezentarea variantei finale de proiectare este etapa in care i se prezinta beneficiarului o imagine 3D cat mai realista a spatiului amenajat, descrierea produselor necesare pentru realizarea proiectului cu dimensiuni, caracteristici, specificatii tehnice. Se prezinta oferta financiara pentru implementarea proiectului si se discuta ultimele modificari.
7. Definitivarea proiectului. Se prezinta solutia finala pentru design, oferta financiara de produse, schitele tehnice, planurile de instalatii etc. Se preda beneficiarului proiectul cu intreaga documentatie. Acesta il poate implementa singur sau poate face apel in continuare la noi prin serviciul proiect la cheie. Credem in creativitate si originalitate, iar orice interior pe care il decoram trebuie sa fie impecabil. Indiferent daca este vorba de locuinte, restaurante, hoteluri sau cafenele, echipa noastra va gasi cele mai bune si creative solutii pentru a transforma spatiul intr-o creatie unica, pe care beneficiarul nostru sa o iubeasca cu adevarat!
Contact

Vrei sa iei legatura cu noi?