Makeup Artist | Machiaje

Makeup Artist | Machiaje
Oferim servicii de machiaj profesional de zi sau seara, pentru mireasa, sedinte foto sau diferite evenimente ale unui makeup artist profesionist in Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6 si Ilfov la costuri bune.
 
Machiaj Standard 

Sedinţa de machiaj standard cuprinde demachiere, tonifiere, hidratare, aplicarea bazei şi efectuarea machiajului potrivit, incluzând genele false de tip bandă. Se folosesc produse profesionale de cea mai bună calitate care vor asigura rezistenţă machiajului tău, precum şi produse de îngrijire adecvate fiecărui tip de ten.

Machiaj Proba Mireasa

Nunta este acel moment din viaţa unei femei unde frumuseţea şi graţia se îmbină cu bucuria momentului, de aceea orice mireasă doreşte să arate minunat în ziua cea mare. Pentru a putea face acest lucru posibil, recomand proba machiajului de mireasă care te va ajuta sa te decizi asupra a ceea ce îti doreşti. O probă este recomandată cu 2-3 luni înainte de ziua nuntii, aceasta incluzând verificarea la orice fel de sensibilitate la produsele de machiaj.
Proba durează de obicei aproximativ 2 ore, dar vom fi alături de tine până când vei fi complet fericită de rezultat.
Aceasta presupune:
  • Consiliere
  • Executarea mai multor tipuri de machiaj în funcţie de personalitatea şi trăsăturile tale din care îl poţi alege pe cel care te avantajeaza cel mai bine
  • Produse profesionale şi produse de ingrijire speciale pentru tenul tau
  • Sfaturi personalizate pentru alegerea şi rezistenţa machiajului pentru 24h.
Machiaj Pentru Mireasa
De principiu, cel mai adesea, machiajul de mireasa se executa la domiciliul clientei, dar se poate face si in studio, ori in alta locatie.
Machiajul pentru mirese este diferit de un machiaj care poate fi purtat zi de zi, deoarece tenul are nevoie de o pregatire speciala, pentru ca machiajul sa reziste mai mult in timp. Mai mult, aspectul tenului trebuie sa fie foarte natural, insa totodata trebuie corectate eventuale imperfectiuni printr-un contrast de apropiere (umbre si lumini). Machiajul ochilor tine foarte mult de preferintele miresei, deoarece poate fi mai accentuat sau mai simplu, cu accent pe ochi, pe buze sau pe amandoua.
Miresele au un mare avantaj pentru ca nu trebuie sa-si asorteze machiajul la culoarea rochiei. Rochia alba permite orice tip de machiaj si mireasa poate alege si un machiaj mai colorat, fara sa se teama de stridente. Uneori se tine cont, binenteles, si de culorile din buchetul miresei pentru a fi in acelasi ton de culoare, insa intensitatea makeup-ului tine cel mai mult de cum se simte fiecare confortabil. Persoanele care nu stiu ce stil de machiaj le place, sau ce le avantajeaza cel mai bine, se pot lasa, fara grija, pe mana specialistului.
Chiar daca implica o marire a costurilor, este recomandabil sa se faca o proba. Proba este utila, tocmai pentru a armoniza dorintele miresei cu rigorile make-up artistului. Se pot evita, astfel, surprizele neplacute chiar in ziua nuntii.
Machiaj De Zi
In perceptia a probabil 90% dintre femei, machiajul de zi se diferentiaza de cel de seara prin complexitatea machiajului ochilor.
In realitate, intr-un salon, sau cel putin in studioul meu de make-up, el se diferentiaza prin timpul petrecut la realizarea acestuia, la fixarea bazei de machiaj, la rezistenta in timp a acestuia, si apoi prin complexitatea machiajului ochilor, al buzelor, modelarea fetei, si asa mai departe.
Din pacate, la un machiaj de zi se petrece mai putin timp deoarece clienta, neintelegand importanta acestor aspecte, atat la machiajul de zi cat si la cel de seara, isi doreste o diferentiere de preturi. Astfel ca la un tarif mai mic, timpul de executie este mai mic, implicit toate aspectele mentionate mai sus sunt la nivel mai scazut.
Femeile au gusturi diferite cand vine vorba de machiaj de zi sau machiaj de seara, pana in stadiul in care pentru unele fete / femei machiajul de zi poate fi echivalent cu cel mai puternic machiaj de seara purtat de catre alta fata / femeie, si invers, machiajul de seara poate fi echivalent cu un machiaj simplu, aproape de natural, o alegere pe care multe ar face-o pentru zi. Important este cum se simte fiecare fata / femeie bine, ce fel de machiaj ii place sa poarte, ce stil si ce intensitate o „aranjeaza” mai bine, atat vizual, cat si spiritual.

Machiaj De Seara

Machiajul reprezinta o forma de imbunatatire a aspectului exterior, de camuflare a imperfectiunilor, de a crea o armonie intre tinuta si restul fizionomiei.
Prin machiaj reusim sa ne jucam cu lumini si umbre pentru a scoate in evidenta trasaturile fetei si nu numai, cu culori pentru a evidentia culoarea ochilor, a parului, a tenului si a tinutei in general.
Acum, machiajul de seara este, dupa cum am mentionat si mai devreme, adaptat personalitatii fiecaruia, astfel ca machiajul de zi poate fi de la „no make-up”, la unul accentuat pentru o persoana mai extravaganta, iar cel de seara idem.
Contact

Vrei sa iei legatura cu noi?