Mobila

Mobila
Echipa noastra de arhitecti si designeri te vor consilia in alegerea tuturor materialelor, atat pentru finisajele de interior, proiectele de mobilier, cat si a decoratiunilor interioare, deoarece suntem perfectionisti, iti vom realiza proiectul casei ideale pentru tine in cel mai mic detaliu.
Propunerile de design interior vor fi elaborate dupa o cunoastere a personalitatii tale, a stilului de viata, a preferintelor coloristice si arhitecturale, astfel incat fiecare proiect sa fie unic.
 

 MOBILIER LA COMANDA

Indiferent daca iti doresti o mobilade bucatarie, living sau dormitor, proiectantii nostrii vor veni intodeauna cu cea mai buna solutie pentru tine. Folosim materiale de inalta calitate si ne raportam intodeauna la ultimele noutati si tendinte din domeniul mobilierului.
Proiectarea mobilierului se realizeaza in prezenta ta, astfel ca poti decide imediat cu privire la modul in care sa fie conceput produsul pe care ti-l doresti, iar varietatea mare de mostrare pal, mdf, lemn masiv si accesorii te vor ajuta in luarea celor mai bune decizii.
Pentru o prima oferta de pret cat mai reala, este important ca tu sa cunosti dimensiunile camerei pentru care se va proiecta mobilierul. Generarea ofertei se realizeaza in timp real, fara a mai astepta o oferta ulteriora discutiei, iar oferta este insotita intotdeauna de proiectul 3D al mobilierului si lista cu consumul de materiale.
Pasul urmator este sa programezi, impreuna cu proiectantii companiei noastre, intalnirea pentru efectuarea masuratorilor exacte ale spatiului aferent, astfel incat proiectul de mobilier sa se muleze perfect spatiului tau.
Transportul si montajul mobilierului sunt servicii care sunt incluse in ofertele noastre.
Pentru oferta personalizata ne puteti contacta telefonic.
Contact

Vrei sa iei legatura cu noi?