Petreceri Copii | Divertisment | Animatie

Petreceri Copii | Divertisment | Animatie
Organizam programe de divertisment, petreceri tematice, spectacole sau serbari cu animatori si personaje pentru diferite evenimente, zile de nastere sau alte ocazii in Bucuresti si Ilfov la cele mai avatajoase costuri.
 
Petreceri

Botez & Turta & Mot
Este minunat ca la prima petrecere a piticului tau sa participe o gramada de copii. Dar e greu sa ai copii fericiti si parinti relaxati in acelasi timp.Echipa noastra iti sta la dispozitie si iti garanteaza distractie maxima pentru copii si parinti. Asadar cu ajutorul nostru, parintii uita de grija copiilor si se pot bucura de petrecere. Copiii sunt intretinuti cu un program variat de jocuri, activitati interesante si buna dispozitie.

Pentru Fete
Organizeaza petreceri cu stil pentru fete cochete. Fie ca vrei doar un animator sau o petrecere complexa cu castel gonflabil, karaoke disco show, parada modei, vata pe bat, petreceri in pijamale sau spa party noi iti garantam distractia.

Pentru Baieti
Organizam cele mai reusite petreceri pentru baieti,  indiferent ca vrei un animator sau o petrecere complexa cu tobogane gonflabile, trambuline, vata pe bat, baloane de sapun, masa de fussball, noi iti garantam distractia si aventura.

Corporate
Organizam petreceri destinate angajatilor de firme, corporate, petreceri tematice intr-un ambient placut si distractive cu personaje célèbre si multa voie buna
 
Karaoke disco party

La varsta adolescentei, dar si inainte copiii lasa printii si printesele, super eroii si clawnii si isi fac modele din cantaretii si vedetele contemporane. E vremea cand are postere in toata camera, cand asculta muzica non-stop, cand fredoneaza prin tramvaie si incearca sa isi gaseasca stilul care li se potriveste. Asa ca, un spectacol interactiv de karaoke e perfect! Va garatam buna dispozitie si distractia.Intr-adevar, pentru copii mai mari este o modalitate de distractie la petreceri sau aniversari.

Banchete scolare-petreceri de sfarsit de an scolar

Toti copiii sunt plini de emotii si nerabdare cand vine vorba de finalul anului scolar. Noi am pregatit cateva variante perfecte de distractie, indiferent ca esti la sfarsitul unui ciclu scolar sau pur si simplu vrei o petrecere alaturi de colegi. Spectacole interactive de animatie, dj, mc, disco party si karaoke show, vata pe bat, masina de inghetata, magician, fotograf, baloane cu heliu si alte zeci de surprize sunt gata sa faca dintr-o petrecere, cel mai tare party.
Contact

Vrei sa iei legatura cu noi?