Electrician

Electrician
Reparatii instalatii electrice
Reparam si reconditionam instalatiile electrice cu probleme, efectuam verificari si repunem in functiune traseele avariate sau uzate de la tablou pana la consumatori. Intervenim in cazuri de urgenta, oferind solutii sigure si durabile. Oferim servicii de mentenanta pentru persoane fizice sau companii.
 

Montaj intrerupatoare / prize si cablare

Montam intrerupatoare, prize, proiectam si realizam trasee electrice, cablam circuite de internet si televiziune. Instalam circuite suplimentare pentru aer conditionat, masina de spalat rufe/vase, plita electrica, hota, etc. Montam si punem in functiune diferite aparate electrocasnice ce necesita atentie sporita din pricina fiabilitatii.
 

Defectiuni / modernizari tablourilor electrice

Efectuam montaj tablouri electrice noi, moderne, in locuinte sau alte spatii. Schimbam tablourile electrice vechi care sunt nesigure si periculoase si refacem tot ansamblul de legatura intre ele si consumatori.
 

Sisteme de protectie

Evaluam, testam, schimbam sistemele de protectie impotriva electrocutarii sau impotriva supratensiunii, care sunt foarte importante cand vine vorba de siguranta celor care le utilizeaza. Supunem testarii sistemele de siguranta la incendiu si implementam prin solutii sigure si obiecte certificate, pentru a feri consumatorii de supraalimentare, una din cauzele principale ale incendiilor.
Montaj / inlocuire /service corpuri de iluminat
Punem in functiune prin montare corpuri de iluminat in interior si exteriorul  locuintei, biroului, spatiului comercial. Inlocuim corpurile de iluminat exterioare aflate la inaltime si oferim service pentru orice ansamblu destinat iluminarii.
 
Proiectare si executie instalatii electrice la  cladirile  noi
Detinem solutii optime si practice pentru proiectarea si executia instalatiilor electrice la cladirile aflate in constructie. Oferim toate serviciile integrate cu privire la proiectele noi indiferent daca sunt case, cartiere rezidentiale, blocuri de apartamente, hale de depozitare, etc.
 
Degivrare acoperisuri / burlane / jgheaburi / terase.
Proiectam, executam si punem in functiune sisteme de degivrare ce au ca scop inlaturarea straturilor de gheata, polei, zapada de pe acoperisuri si ansamblele lor, terase neacoperite, rampe acces sau garaj,  scari si alei exterioare. Oferim mentenanta pentru toate aceste agregate foarte utile pe sezonul rece.
 
Suntem o echipa responsabila si cu experienta pe care se poate baza oricine doreste sa apeleza la noi
Contact

Vrei sa iei legatura cu noi?