Mutari & Relocari

Mutari & Relocari
Oferim servicii de mutari si relocari cu transport, manipulare, debarasare si apoi depozitare mobile si marfa in Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6 si Ilfov la cele mai avantajoase costuri de pe piata.
 
Mutari Mobila Bucuresti & Ilfov
Suntem una dintre cele mai potrivite firme in cazul in care sunteti interesati de servicii de relocare si mutari mobila. Indiferent de distanta pentru care se doreste relocarea, firma noastra va poate ajuta cu servicii complete de mutare in Bucuresti si Ilfov, totul la un pret cat mai corect. In functie de distanta pentru care se va face mutarea mobilei pretul va fi unul customizat, adaptat nevoilor clientilor.

Chiar daca distanta pe care se efectueaza transportul este una scurta procedurile pe care le utilizam sunt aceleasi, totul pentru ca mutarea sa se efectueze in cele mai bune conditii si fara a pune in pericol integritatea mobilei si a bunurilor dvs. Va recomandam sa ne contactati in prealabil pentru a face o analiza detaliata a materialelor care trebuiesc mutate si pentru a ne decide care este cea mai buna modalitate de transport a mobilei pe care o detineti. In urma analizei va vom putea spune exact care sunt costurile si care este timpul necesar pentru impachetarea intregii cantitati de mobila si pentru mutarea efectiva in noua locatie.

Oferim servicii atat persoanelor fizice cat si celor juridice, firma noastra de mutari avand proceduri clare pentru ca toate elementele unei mutari sa se petreaca in deplina siguranta, de la inceperea impachetarii si pana la noua locatie. Detinem autovehicule performante si lucram doar cu personal specializat si calificat, cu experienta si expertiza in ceea ce priveste relocarile de orice tip, atat pentru mobila cat si pentru alte materiale fragile.
 
Mutari Firme
Serviciul acesta este prestart de echipa noastra de mutari si se poate plia cerintelor dumneavoasta astfel incat procesul de relocare si de transport la noul sediu sa fie cat mai rapid si sigur.
Folosim materiale de protectie de inalta calitate la impachetarea mobilierului sau a bunurilor personale pentru a le proteja in timpul transportului si al manipularii. Dispunem de asemenea de un parc auto adecvat pentru orice volum de marfa, orice tip de transport astfel incat sa respectam restrictiile de trafic, numai in aceste conditii putem efectua operatiuni de mutari in conformitate cu prevederile legale din domeniul transporturilor.
Garantam integritatea mobilierului si a bunurilor dumneavoastra pe parcursul transportului mizand pe fapul ca autoutilitarele noastre special echipate si personalul cu experienta fac impreuna o echipa profesionista. De asemenea folosim paturi special concepute pentru protejarea mobilierului, folie stretch si folie buble de inalta calitate pentru a ne asigura ca mobila sau echipamentele dumneavoastra vor ajunge la destinatie fara a suferii zgarieturi sau socuri mecanice in timpul transportului.
Transport Mobila
Serviciul de transport mobila este unul dintre serviciile cele mai apreciate de catre clientii nostrii.
Stim ca in capitala transportul este foarte dificil de efectuat, si din acest motiv ne-am decis sa detinem propriul parc auto, format din autoutilitare de diferite tipuri si dimensiuni, special pregatite pentru transportul mobilei in orice locatie din oras.
Putem onora orice comanda de transport mobila in Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6 si Ilfov. Bineinteles, inainte de a trece la transportul propriu zis, expertii nostri vor face o analiza a necesarului de materiale pentru ca serviciile de transport si mutari mobila sa se efectueze in cele mai bune conditii, indiferent de locatia din Bucuresti sau Ilfov pe care o aveti in vedere pentru relocare.
Colectare & Debarasare Mobila
Acest serviciu professional este adresat atat persoanelor fizice cat si companiilor sau firmelor care doresc sa se debaraseze de vechiul mobilier sau alte piese de amenajari interioare. Faceti loc noului mobilier si renuntati la obiectele care nu isi mai au rostul in incaperea pe care doriti sa o redecorati. Oferim un serviciu de debarasare mobila extrem de practic, care nu implica alte activitati din partea echipei noastre. Ne deplasam in locatie din care doriti sa preluam mobilierul, il incarcam si il transportam la destinatie in siguranta.
Una dintre cele mai importante etape in privinta debarasarii mobilei este insusi colectarea fiecarei piese de mobilier. Deplasam la fata locului o intreaga echipa prin care asiguram atat colectarea cat si manipularea mobilei astfel incat dumneavoastra, clientii nostri, sa nu aveti nicio implicare in tot acest proces.
Contact

Vrei sa iei legatura cu noi?