Organizare Evenimente

Organizare Evenimente
Compania noastra organizeaza evenimente (nunta, botez, petrecere mot sau turta), petreceri corporate (team building sau conferinte ), inchriem saloane complet utilate, detinem sisteme sonorizare si formatii muzica live, dj sau mc, furnizam decoratiuni si aranjamente pentru toate aceste tipuri de evenimente.

Organizare Nunti

Oferim toate serviciile de la meniuri si pana la aranjamente florale, decor sala, muzica, tort, cabina foto…etc.  Iti stam la dispozitie pentru organizarea unui eveniment perfect si plin de amintiri de neuitat, tinand cont de preferintele voastre. Saloanele de evenimente ale companiei noastre te vor cuceri iremediabil.

Organizare Botez

Unul dintre cele mai frumoase momente din viata unui om este nasterea unui copil. Tocmai de aceea, petrecerile de botez se numara printre evenimentele incarcate de emotie si de spiritualitate, iar salonul de evenimente este exact ce ai nevoie. Organizarea unui botez necesita multa implicare, daruire si, desigur, profesionalism ca in cadrul oricarui alt eveniment. Va stam  la dispozitie pentru ca totul sa iasa perfect.

Evenimente Corporate

Salonul de evenimente este ideal si pentru evenimente corporate, indiferent ca vorbim de petreceri pentru angajati sau de conferinte. Fericirea angajatilor aduce succesul companiei! Fie ca iti doresti sa ii motivezi sau sa-i distrezi, compania noastra ofera servicii personalizate care combina partea distractiva cu planificarea
Contact

Vrei sa iei legatura cu noi?