Vulcanizare Mobila

Vulcanizare Mobila
Beneficiati de servicii complete prestate de o vulcanizare mobila pentru schimbat ( demontare / montare ) anvelope, echilibrat roti si toate tipurile de reparatii in urma unor evenimente neprevazute pentru autoturisme, camioane, autocare sau utilaje.

1. Vulcanizare anvelope:

Vulcanizarea este un proces prin care se modifică structura cauciucului brut prin încălzire cu sulf. Acest proces permite mai apoi lipirea acestuia prin procedeul descris. În cazul în care vă confruntați cu o pană la un cauciuc sau la cameră, ori o spărtură / înțepătură în anvelopă, aveți două opțiuni. 
Putem efectua pe loc servicii de reparație anvelope prin vulcanizare, în cazul în care acestea se pot remedia astfel. În orice caz, odată ajunși la fața locului, echipa noastră vă poate informa cu exactitate dacă este pretabil acest serviciu sau dacă este necesar să achiziționați niște anvelope noi. Vă putem oferi anvelope noi pe loc în cazul în care avem pe stoc dimensiunile potrivite. 

2. Montare anvelope:

Indiferent de condițiile meteo și de locația indicată, ne putem deplasa și rezolva problemele apărute. De asemenea, în cazul în care este nevoie de una sau mai multe anvelope noi, le putem aduce și monta dacă avem pe stoc dimensiunile necesare.
După procedura de montaj a anvelopelor, se recomandă strângerea cu cheia dinamometrică. Aceasta se va realiza doar la cuplul optim definit în cartea tehnică a mașinii. Specialiștii noștri sunt la curent cu indicațiile tehnice noi din industria auto. Vă așteptăm să ne contactați în legătură cu situațiile cu care vă confruntați atunci când porniți la drum.
 
3. Echilibrare roti:

În cazul în care apelați la servciul de vulcanizare mobilă, vă putem asista și cu echilibrarea roților. Este totuși bine ca această procedură să fie repetată măcar o dată la doi ani, sau și mai des în cazul în care circulați zilnic cu mașina. Din păcate, starea drumurilor din România nu este tocmai optimă pentru creșterea duratei de viață a cauciucurilor, așadar este bine să aveți în vedere realizarea echilibrării roților periodic.
Cu toții ne dorim să obținem un echilibru aproape perfect atunci când conducem. Asta înseamnă că toate cele 4 roți ale mașinii trebuie să se rotească la viteze mari fără vibrații. Cu toate acestea, roțile nu sunt mereu rotunde, nici măcar cele noi. Greutatea lor uneori este distribuită inegal, așadar ele vor fi mai grele în anumite zone. 
În toate cazurile, vor apărea vibrațiile. Dacă anvelopele nu sunt echilibrate ele se vor uza mai rapid. De asemenea, și sistemul de suspensii se va uza mai repede. 

4. Indreptare si roluit jante:

Daca destinația dumneavoastră a fost întreruptă brusc, prin impactul cu o groapă, vă recomandăm să ne contactați. O jantă care nu este dreaptă poate agrava atât sistemul de direcție, cât și anvelopele. 
Service-ul nostru mobil este complet echipat pentru asigurarea unui rulaj optim pe carosabil! Echipa este specializată și are experiență în astfel de situații. Îndreptarea jantelor, acolo unde este posibilă, va fi realizata pe loc, la locația indicată de dumneavoastră.
Este foarte important ca ansamblul anvelopă-jantă să se îmbine perfect, și să funcționeze bine, deoarece altfel pot apărea vibrații neplăcute. Mai mult de atât, aceste vibrații nu se simt neapărat în volan, ci în articulațiile mașinii. Acestea se pot așadar uza prematur, iar durata de viață a anvelopei va scădea. 
Putem realiza și procesul de roluire a jantelor. Ce presupune acesta, mai exact? În principiu, este vorba de îndreptarea jantelor pe autoturisme și autoutilitare! Echipamentul nostru îndreaptă profilul și părțile laterale. Astfel, se elimină ovalizarea, bătaia radială și axială a roților. Printr-o singură prindere, se poate realiza îndreptarea ambelor părți ale jantei, spre deosebire de clasicele tatonări succesive cu pistonul hidraulic. 

5. Deblocare antifurt roti

Ne ocupăm de deblocarea prezonului antifurt. Această piesă este, de multe ori, trecută cu vederea, însă vă poate scuti de anumite neplăceri dacă o achiziționați. Cu toții am văzut că mașinile noi vin cu modele din ce în ce mai deosebite de jante. Producătorii auto se întrec în găsirea design-ului perfect pe care să îl monteze pe mașinile lor. Însă, acest lucru poate atrage cu sine anumite persoane cu intenții mai puțin nobile! 
Din păcate, ne-am lovit de situații în care proprietarii și-au găsit mașinile fie pe butuci, fie fără jante. Acestea se pot desface, poate pe timpul nopții cel mai probabil, de către hoții de anvelope și jante. Apoi, ele sunt revândute pe piața neagră, iar proprietarul inițial nu poate face decât să spere că se va face dreptate. De cele mai multe ori, însă, nu se întâmplă asta.
Așadar, producătorii de mașini au creat un prezon antifurt. Acesta seamănă cu unul normal, însă are un alt model și nu poate fi desfăcut cu o simplă cheie de 19 sau de 20. Acesta vine cu o cheie specială la pachet! Pe fiecare roată se va monta câte un prezon.
Este foarte important să nu pierdeți cheia din set!
 
Arie acoperire:
Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6
Judetul Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Prahova, Arges, Teleorman, Dambovita
Contact

Vrei sa iei legatura cu noi?