Servicii Imobiliare

Servicii Imobiliare
Oferim servicii imobiliare ale agentiei pentru vanzare si cumparare a blocurilor de apartamente, case, terenuri sau a proiectelor rezidentiale in Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6 si Ilfov la cele mai mici comisioane.
 
Servicii imobiliare pentru persoane fizice

O locuinta reprezinta un element central in viata fiecarei persoane. Indiferent de activitatatile de zi cu zi, de personalitatile noastre diferite si de specificul locuintelor, sentimentul de ,,acasa” este universal valabil, presupunand liniste, confort si siguranta. Asadar, investitia intr-o locuinta determina securitatea si fericirea pe termen lung atat a dumneavoastra cat si a familiei dumneavoastra. Cu alte cuvinte, a detine o casa reprezinta un pas sigur catre un viitor senin.
Serviciile noastre imobiliare sunt directionate tocmai catre sprijinirea dumnevoastra in acest demers important. Suntem constienti de responsabilitatea pe care o detinem in trasarea conturului viitorului clientilot nostri. Din aceasta cauza actionam cu profesionalism si directionam clientii catre deciziile potrivite, oferim solutii si identificam nevoile si preferintele particulare ale acestora. Echipa noastra are in vedere proportia semnificativa a unei asemenea initiative in viata fiecaruia, actionand astfel in baza unor valori si principii bine stabilite in cazul tuturor clientilor.
Experienta acumulata de-a lungul anilor de activitate in industria imobiliara, a determinat construirea unui portfoliu profesionist precum si a unor relatii si parteneriate benefice dezvoltarii agentiei noastre. Indiferent de preferintele dumneavoastra si de bugetul de care dispuneti, specialistii nostri imobiliari va vor consilia cu privire la varianta cea mai potrivita. In acest sens, va punem la dispozitie o intreaga baza de date, sfaturi utile specifice fiecarei situatii si asistenta pe durata intregului proces de tranzactionare a bunului respectiv.
Serviciile si consilierea noastra profesioniste reprezinta garantiile unei alegeri optime si a unei tranzactii imobiliare care sa rezulte in satisfactia deplina a clientilor nostri.
 
 
Servicii imobiliare pentru persoane juridice

Avand in vedere mediul de afaceri actual si oportunitatile de dezvoltare in acest sector, va putem sprijini in orice demers premergator unui business sau va putem sfatui pentru rezultate mai bune in cazul unei afaceri deja active pe piata. Astfel, initiativa dumneavoastra de activare in orice domeniu reprezinta un castig, ce trebuie orientat in directia potrivita prin intermediul experientei si a instrumentelor specializate.
Spatii pentru birouri
Identitatea si vizibilitatea din spatiul public ale unei companii sunt esentiale in desfasurarea eficienta a activitatii. In acest sens, va putem sprijini in alegerea corecta a locatiei in functie de profilul de activitate a firmei si de necesitatile administrative. La ora actuala, ofertele de inchiriere pentru spatii comerciale  sunt numeroase in Bucuresti si Ilfov. Beneficiind de context si mai important de profesionalism si de o baza de date completa, va putem directiona catre cel mai potrivit sediu la cel mai rentabil pret de inchiriere.
Spatii industriale
Daca activati in sectorul industrial, ofertele pe care vi le putem pune la dispozitie sunt de asemenea numeroase. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unei hale industriale sau a unui teren pe care sa va dezvoltati afacerea, noi avem solutia dedicata nevoilor dumneavoastra.
 
Servicii imobiliare pentru dezvoltatori

Agentia noastra va poate recomanda si consilia in privinta celor mai bune proiecte imobiliare din Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6 si Ilfov. De-a lungul anilor de activitate, am fost prezenti in permanenta in mijlocul evenimentelor, urmarind si participand la dezvoltarea orasului.
Momentan, noile proiecte imobiliare vizibile prin complexurile rezidentiale proaspat construite definesc un progres semnificativ determinat de utilizarea unor materiale de calitate, utilitati moderne sau incaperi spatioase, elemente mult imbunatatite in raport cu unitatile din constructiile mai vechi. In aceasta situatie, vom avea mereu in vedere si vom recomanda ofertele specifice proiectelor abia demarate.
In timp, am evoluat, imbunatatindu-ne serviciile imobiliare. Astfel proiectul dumneavoastra va parcurge toate stadiile necesare crearii unei vizibilitati profitabile. In acest sens, pe langa consiliere specializata, putem realiza toata promovarea de care aveti nevoie, atat pe internet prin dezvoltare de site-uri si campanii dedicate cat si prin tehnici caracteristice mediului ,,offline” precum distributie de materiale printate sau prezenta in cadrul targurilor imobiliare.

Daca doriti sa construiti in regie proprie o cladire va putem recomanda compania de constructii Total Construct ce are mare experienta in prestarea acestui tip de servicii.
Contact

Vrei sa iei legatura cu noi?