Oferim abonamente pentru sedinte de masaj la domiciliu in Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6 si Ilfov.
Masaj de relaxare, anticelulitic, refacere, terapeutic, fizioterapie, reflexoterapie, kinetoterapie.
Masaj Relxare
Cel mai popular masaj adaptat nevoilor corpului tău și care ajută la eliminarea toxinelor, eliberează mintea de stres și răsfață pielea cu uleiuri aromatice. Acest tip de masaj are la bază masajul de relaxare care îmbină într-o armonie perfectă masajul cu uleiurile calde și aromatice. Tehnicile de masaj sunt realizate în acompaniamentul meloterapiei. Rezultatul scontat presupune stimularea fluxului de sânge și oxigen care aduc corpul într-un echilibru fizic dar și mental.
Masaj Refacere
Propriu-zis, masajul se realizeaza cu ajutorul a patru boccelute ce se folosesc alternativ, in perechi de cate doua. In timp ce terapeutul maseaza corpul cu doua bocelute fierbinti, celelalte doua stau in uleiul incalzit. Apoi, ele le inlocuiesc pe primele, dupa ce acestea s-au racit si au fost puse in ulei pentru a se incalzi din nou. Cele 4 boccelute sunt folosite prin rotatie pe toata durata terapiei. Inainte de aplicarea primelor boccelute, corpul este uns mai intai cu ulei, facandu-se un masaj usor. Terapeutul exercita cu ajutorul boccelutelor miscari rapide si presiuni care determina regenerarea celulara, eliberarea energiilor negative si a tensiunilor, revitalizand organismul. Acest masaj incalzeste corpul, procurandu-i o senzatie de destindere totala. El este recomandat persoanelor care sufera de anxietate, sunt supuse stresului sau oboselii. Practicat mai ales iarna, el face minuni in cazul afectiunilor tipice acestui sezon: reumatism, artroza, dureri articulare, maini si picioare reci.
Masaj Anticelulitic
Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil inca de la primele sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de "coaja de portocala", fiind un tratament local, in care se poate insista exact acolo unde este nevoie pentru a obtine rezultatele dorite. Prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita, procedura de masaj anticelulitic are un importat rol esthetic. Prin sedintele de masaj anticelulitic se imbunatateste functionarea sistemului imunitar, care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau datorita tulburarilor functiei hormonale. Pentru efecte majore, masajul anticelulitic trebuie insotit de o dieta echilibrata, aceasta ajutand la eliminarea toxinelor din tesuturi si redand pielii elasticitatea naturala.
Masaj Pentru Gravide
Recomandam cu caldura masajul special pentru gravide. Executat de un specialist masajul pentru gravide este intotdeuna binevenit, ajutand-o pe aceasta sa depasesca momentele de discomfort ce intervin in organismul acesteia odata cu instalarea sarcinii.Tot mai multi medici si specialisti in domeniu, recomanda masajul pentru gravide, subliniind beneficiile pe care acesta le are atat asupra viitoarei mamici, cat si asupra bebelusului. Masajul va ajuta la eliberarea tensiunii acumulate in zone precum mijloc, pelvis, glezne, si va ajuta la ameliorarea durerilor de spate si gat. Un rol foarte important si deloc de neglijat il are si in eliminare toxinelor, stimularea circulatiei (deficitara in timpul sarcinii) cat si in redarea comfortului si relaxare.
Kinetoterapie
Stresul cotidian și bolile afectează musculatura, dar prin kinetoterapie aceasta se poate regenera.
Obiectivele kinetoterapiei se referă, în primul rând, la redobândirea forței musculare și a capăcității de a face efort, la redobândirea controlului și a echilibrului muscular, la îmbunătățirea legăturii dintre creier și mușchi, precum și la corectarea traumatismelor. Toate aceste obiective au un scop comun, acela de a restaura funcțiile normale ale nervilor, normalizarea digestiei, a mișcării, a funcțiilor endocrine, a imunității sau chiar a funcțiilor unor organe. Cu toate acestea, kinetoterapia nu poate vindeca boli precum diabetul, boli ale inimii sau cancer, dar le poate preveni.
Masajul medical
Poate fi partial (efectuat pe anumite segmente sau suprafete ale corpului) sau general (manevrele de masaj se adreseaza intregului corp). De obicei, un masaj partial dureaza intre 10 si 30 de minute, iar cel general nu trebuie sa depaseasca 60 de minute. Masajul medical necesita o buna pregatire a terapeutilor si este recomandat ca acesta sa fie practicat doar de catre kinetoterapeuti, un curs de masaj de cateva luni neputand oferi toate cunostiintele medicale necesare conceperii si finalizarii unui plan masoterapeutic complex.
Cateva dintre afectiunile in a caror proces de recuperare masajul medical este obligatoriu:
- leziuni ale pielii si ale structurilor continute de aceasta
- leziuni ale muschilor si ale tendoanelor
- leziuni osoase, articulare sau sechele ale acestora
- leziuni ale nervilor periferici
- afectiuni neurologice centrale
- afectiuni ale sistemului circulator
- afectiuni organice
- afectiuni ale aparatului locomotor
Principalele efecte ale masajului medical sunt:
- cresterea metabolismului bazal
- influentarea functiilor organelor interne afectate care se manifesta prin senzatii dureroase ale peretelui toracic sau abdominal (zone Head); actionand prin masaj asupra acestor zone se actioneaza reflex asupra functiilor organelor profunde
- indepartarea oboselii musculare
- imbunatatirea somnului si bunei dispozitii
- stimularea functiilor aparatului vascular
- stimularea functiilor aparatului nervos
- stimularea functiilor aparatului respirator
Reflexoterapie
Este un excelent tratament pentru prevenirea dezechilibrelor fizice şi emoţionale dar şi pentru menţinerea stării de sănătate. Metoda pe care se bazează această terapie este proiecţia energetică, vasculară şi nervoasă a tuturor organelor din planta (labă piciorului), dar şi din palmă, coloana vertebrală sau la nivelul lobului urechii. Durerile de la nivelul picioarelor sunt provocate de mersul îndelungat, încălţămintea incomodă, dar şi, de cele mai multe ori, afecţiuni ale organelor interne care transmit semnale de alarmă spre zonele care reprezintă radacina omului: tălpile. De cele mai multe ori, datorită perioadelor de timp pe care le petrecem în picioare, sau, şezând, toxinele coboară în zonele inferioare ale corpului, focalizându-se în tălpile piciarelor. În acest sens, cea mai fidelă sursă de relfexodiagnostic sunt tălpile.