Ingrijire & Supraveghere Batrani

Ingrijire & Supraveghere Batrani
Oferim servicii de ingrijire a batranilor ( varstnicilor) cu probleme medicale la domiciliu in Romania:
Judetele:
Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Cluj, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Slobozia, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

Stim ca doriti sa beneficiati de un raport calitate-pret convenabil: parintele/ruda dumneavoastra sa fie ingrijit/a corespunzator, de o persoana de incredere si cu rabdare, la un cost rezonabil.

Toate eforturile noastre sunt indreptate inspre selectarea si recomandarea unor ingrijitoare batrani-varstnici-bolnavi la domiciliu care sa va intruneasca cerintele si care sa va accepte oferta salariala. Suntem dornici sa depunem toate eforturile pentru dumneavoastra. Dorim sa tintim calitatea.

Va recomandam personal de calitate pentru ingrijirea de bolnavi / batrani la domiciliu in conditiile salariale stabilite de dumneavoastra si cu orice fel de program aveti nevoie:

- ingrijire de batrani / bolnavi la domiciliu in regim intern (permanent)
- ingrijire de batrani / bolnavi la domiciliu cu program intreg / prelungit de lucru
- ingrijire de batrani / bolnavi la domiciliu cu program de lucru redus
- ingrijire de batrani / bolnavi la domiciliu pentru perioade scurte de timp
- insotitori spitalAvantajele parteneriatului cu noi:

- Dumneavoastra, nu altcineva, stabiliti conditiile de ingrijire a varstnicului / batranului / bolnavului la domiciliu sau insotitorului de spital (atributii, program, salariu). Noi va recomandam persoana care sa le intruneasca / accepte.

- Avem o experienta de cativa ani buni pe piata de ingrijire varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu si suntem gata sa ne utilizam experienta in avantajul dumneavoastra;

- Utilizam multiple metode de recrutare si avem o politica prin care sa putem atrage un numar mare de personal ingrijire varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu; obtinem astfel loturi mari de candidate, din care ne triem ingrijitoare varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu;- Sunt recomandate doar persoanele care in urma interviului, testarii psihologice, etc. indeplinesc criteriile noastre de selectie (concordanta in date, fara dereglaje psihice, care prezinta anumiti indicatori de incredere, cu rabdare, etc.). Noi va recomandam numai persoane ingrijire varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu pe care sa ne putem baza, persoane calde, de incredere, care au mai ingrijit varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu sau care au "chemare" pentru un post de ingrijire varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu;

- Perioada de proba suficient de lunga cat sa va dea incredere ca ingrijitoarea va ramane o perioada lunga la batran/batrana;

- Costuri reduse pentru dumneavoastra.
 

Pentru oferte accesati:  ingrijirebatraniladomiciliu@gmail.com   sau formularul de mai jos.
 
Facebook:  www.facebook.com/Ingijire-Batrani-La-Domiciliu-108370214864848
Anunturi:   www.facebook.com/groups/1244682982632692
 
Camine Batrani Bucuresti :
  1. www.camin-batranibucuresti.ro
  2. www.camin-azil-batrani.ro
Contact

Vrei sa iei legatura cu noi?